Ögonfransförlängning

Lösögonfransar med ett naturligt resultat •

Hårförlängning

Utöver att vi är duktiga på att göra ögonfransförlängning kan du med trygghet vända dig till oss för att få ett längre hår. Ibland kanske den egna hårväxten inte räcker till, eller också känns håret för tunt och då kan en hårförlängning väldigt effektivt ge dig den frisyr du önskar. Vi erbjuder dig att antingen boka en tid på vår salong i Stockholm för att besöka en frisör som kan göra förlängningen åt dig eller att köpa hem de produkter som intresserar dig.

Vi använder endast extensions med äkta hår

Ovsett om du besöker oss på salongen eller om du väljer att köpa produkter via vår webbshop kan du känna dig säker på att vi enbart tillhandahåller hår som är 100 % äkta europeiskt Remy-hår. Vi kan erbjuda produkter med olika isättningsmetoder, bland annat hårförlängning med clips, tejp eller keratinvax. Våra slingor finns i olika längder och nyanser så att de kommer passa dig som vill göra en hårförlängning för kort hår lika väl som de passar dig som redan har ett långt hår. När du besöker en av våra frisörer väljer vi tillsammans vilken isättningsmetod och längd som är lämpligast.

Fördelar med att låta oss göra en hårförlängning

Vi är ledande på hårförlängning i Sverige och utför både hårförlängning för kort hår och för långt hår.

 • Våra produkter är populära och håller länge
 • Vi kan erbjuda produkter som håller löshåret snyggt länge
 • Vi inleder varje besök på salongen med en konsultation

Vi ger dig ett bra pris för hårförlängning

Att göra en hårförlängning kan hjälpa dig få den frisyr du önskar. Om du vill veta ditt pris för hårförlängning ber vi dig ta kontakt med oss och berätta lite mer om vad det är du är ute efter så återkommer vi med en uppskattning på kostnaden för arbetet. Det går självklart bra att boka tid på vår salong för klippning i samband med att du sätter i dina extensions, och oavsett vad det är du vill göra finns våra kunniga frisörer tillgängliga för att hjälpa dig.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en salong som utför hårförlängningar och även säljer extensions online.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  kontakt@ogonfransforlangning.com

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter fransstylister som utför ögonfransförlängning samt hårförlängning och även tillhandahåller produkter till försäljning.

Ögonfransförlängning.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Ögonfransförlänging.com kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.