Ögonfransförlängning

Lösögonfransar med ett naturligt resultat •

Fransförlängning

En fransförlängning är ett enkelt knep för att få en fräsch och vaken look. På vår salong arbetar erfarna fransstylister som ser till att varje kund får exakt det resultat som eftersträvas. Med volym- eller singelfransar skapar vi den tjocklek och den längd som du drömmer om. All personal har genomgått en grundutbildning i vår regi och vi håller regelbundna vidareutbildningar där fransstylisterna uppdateras om de senaste nyheterna och teknikerna i branschen. Vi erbjuder även ett utbud av produkter som passar dig som vill göra en ögonfransförlängning hemma.

Lösögonfransar på ett skonsamt sätt

Vi arbetar med ögonfransförläning på ett sätt som skonar dina naturliga fransar. När du kommer till oss börjar vi med en konsultation där vi går igenom dina önskemål och förväntningar på det färdiga resultatet. Fransstylisten skyddar sedan dina underfransar och applicerar de volym- eller singelfransar som du valt. Varje frans appliceras en i taget för ett bra resultat. Vi arbetar med lätta produkter av hög kvalitet som inte känns tunga, utan är bekväma att bära. Efter cirka tre veckor efter appliceringen är det dags för en påfyllning.

Bra att tänka på vid en fransförlängning

Oavsett om du valt volym- eller singelfransar finns det en rad saker du bör tänka på efter appliceringen:

 • Använd en fransborste för rengöring och underhåll
 • Applicera inte mascara, krämer eller oljor på dina nya fransar
 • Undvik värmeexponering och bad i klor

Få en fransförlängning till ett bra pris

Vi har lång erfarenhet av att erbjuda fransförlängning. Tack vare bra kontakter med ledande tillverkare i branschen kan vi hålla bra priser på de produkter som vi använder oss av. Vi satsar på kvalitet i alla led och kunderna brukar uppskatta såväl personalens digra kunnande som det sortiment som vi har till försäljning. Hos oss kan du även få en hårförlängning med äkta löshår eller trendig klippning. Vi är lyhörda inför varje kunds önskemål och vi har ett omfattande inspirationsmaterial för dig som inte redan har en tydlig idé om det resultat du är ute efter.

 • VÄLKOMMEN TILL OSS

  När du söker efter en salong som utför hårförlängningar och även säljer extensions online.

  Adress:

  Telefon:

  E-post:
  kontakt@ogonfransforlangning.com

  Orgnr:

OM OSS

När du söker efter fransstylister som utför ögonfransförlängning samt hårförlängning och även tillhandahåller produkter till försäljning.

Ögonfransförlängning.com kommer hantera din förfrågan för statistikändamål. Ögonfransförlänging.com kommer hantera dina kontaktuppgifter för att besvara offertförfrågan.